Kiểm Tra 1 Tiết Tiếng Anh 10 Lần 2

     

Bạn vẫn xem bạn dạng rút gọn gàng của tài liệu. Coi và cài đặt ngay bạn dạng đầy đầy đủ của tài liệu tại phía trên (125.74 KB, 9 trang )


ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT MÔN TIẾNG ANH 10

LẦN 2 NĂM 2019 - 2020

I. LISTENING:

A. Listen to lớn a woman talking to lớn a policeman, choose A, B, C1. How much money was in the bag?

A. $20 B. $40 C. $50

2. What else was in the bag? A. Credit thẻ

B. Driving licence C. Gloves

3. The bag was ___________. A. Old

B. Expensive C. Big

4. What time did the woman thua trận the bag? A. 9.30


B. Afternoon C. Evening

B. You are going to lớn hear two people talking about a holiday problem. For questions 1-5, choose the answer that matches what you heard by circling the appropriate letter (A,B or C). (1.18 Smart Time)

1. Where did Sandy go on holiday?A. Malta

B. Spain C. England

2. Sandy thought that the hotel room wasA. Dirty

B. Small C. Expensive

3. Sandy moved to

A. A different hotel. B. A campsite. C. An apartment.

4. What was the weather lượt thích during Sandy’s holiday?A. It rained.


5. How did Sandy’s brother spend his time on holiday? A. H e went sunbathing.

B. He went sightseeing. C. He did water sports. II. PRONUNCIATION:

A. Choose the word that has the underlined part pronounce differently from that of theothers.

Bạn đang xem: Kiểm tra 1 tiết tiếng anh 10 lần 2

1. A got B. Dog C. Hot D. Sport

2. A. Return B. Matter C. Picture D. Teacher

B. Choose the word whose găng tay pronounced differently from the others.3. A. Computer B. Pagoda C. Magical D. Formation4. A. Effort B. Special C. Deafness D. RemoteĐáp án: 1 - D; 2 - A; 3 - C; 4 - D

III. VOCABULARY,GRAMMAR và SPEAKING.

A. Choose the one word or phrase-A, B, C, D-that best completes the sentences.5. Without the Braille Alphabet, it would be very difficult for____________.


(4)

6. Nha Trang has become a well- known tourism centre with its places of _________beauty.

A. Scenic

B. Pretty

C. Terrific D. Romantic

7. It is important for teachers to lớn find a teaching method which is suitable with mentally _____children.

Xem thêm: Không Mở Được File Excel Trong Outlook 2016, Outlook Không Mở Được File Đính Kèm Tif,Jpg,Pdf

A. HandicappedB. RetardedC. DisabledD. Uneducated

8. She is very _______ in playing computer games online. It is not a good habit. A. Interest

B. InterestedC. InterestingD. Interests

9. John is always late for class, ___________ annoys the teacher.A. Which


(5)

10. The woman__________ lives next door khổng lồ us is a weather forecaster on a localTV station.

A. Who

B. Which

C. Whom
D. Whose

11. Now Dave is a cashier in a supermarket. He____________in a factory. A. Uses to lớn work

B. Used lớn working C. Used lớn work D. Uses to lớn working

12. The new school _________ for 2 years. A. Builds

B. Has builtC. Is built

D. Has been built

13. Can you tell me what a vacuum cleaner is used ________? A. About


(6)

14. Our class __________ a picnic at Huong Pagoda this Saturday.A. Am having

B. Will has

C. Is going lớn have D. Go to lớn have

15. John _______ me since he moved to London last year. A. Has not phoned

B. Didn’t phoneC. Doesn’t phoneD. Had not phoned

16. The room hasn’t been used _________ last year.A. In

B. SinceC. InD. From

17. Last night, I couldn’t sleep well_____________ the noise. A. Because

B. In spite ofC. AlthoughD. Because of


(7)

A. NeedB. NeedsC. NeededD. NeedingĐáp án:

5. D 6. A 7. B 8. B 9. A 10. A 11. C 12. D

13. D 14. C 15. A 16. B 17. D 18. A

B. Identify the one underlined word or phrase- A, B, C, D-that must be changed for the
sentence to lớn be correct.

19. Jill can’t talk to lớn (A) Bill despite (B) she loves (C) him very much (D) . 20. Where did you used (A) lớn live (B) before you came (C) here (D) ?Đáp án: 19 - B; trăng tròn - A

IV. READING COMPREHESION.

Reading the passage carefully & choose the correct answer.

Alexander Graham Bell was born in Edinburgh, Scotland, in the nineteenth century,and later came to the United States. Several members of his family did a great deal toencourage him lớn the field of science. His father was the most instrumental by supervisinghis work with the deaf. While he dealt with the deaf, his studies led him khổng lồ the invention ofthe multiple telegraph and to his greatest invention – the telephone. The last quarter centuryof his life was dedicated to advances in aviation.

21. What was considered lớn be Alexander Graham Bell’s greatest invention? A. Aviation


(8)

C. Multiple telegraph D. Acoustics

22. Khổng lồ what did Bell dedicate the last years of his life? A. Investigation

B. Telephone C. Telegraph D. Aviation


23. How many years did Bell dedicate lớn aviation? A. 25

B. 50 C. 100 D. 1000

24. Which of the following statements is NOT true? A. Bell wasn’t encouraged in the field of science. B. Bell worked with the deaf.

C. Bell invented the multiple telegraph. D. Bell invented the telephone.

Đáp án: 21 - B; 22 - D; 23 - A; 24 - A

V. WRITING - Rewrite the sentences using given words.


(9)

→ ______________________________________________________________________.2. Bill has just built a new house. (Change Passive Voice)

→ ______________________________________________________________________.3. I bought a cell phone. I can use it lớn send và receive e-mail. (Relative Pronoun)

→ ______________________________________________________________________.4. People was injured in the accident yesterday was taken to hospital immediately. (Using

the + adj)

→ _____________________________________________________________________.

Xem thêm: Hotline, Số Tổng Đài Hỗ Trợ Tài Xế Now ? Trung Tâm Hỗ Trợ


Đáp án:

1 - We have lost her phone number which is difficult to liên hệ her. 2 - A new house has just been built.

3 - I bought a cell phone which can use lớn send & receive e-mail.

4 - The injured in the accident yesterday was taken to hospital immediately.Mời chúng ta đọc xem thêm tài liệu tiếng Anh lớp 10 tại đây:

Bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 10 theo từng Unit: bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 10 nâng cao:


Tài liệu liên quan


*
de thi thu toan 11 khi moi ( teo dap an va thang diem) 12 612 2
*
ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT HỌC KÌ II - LẦN 2 - LỚP 8 2 704 2
*
tuyển chọn các đề khám nghiệm 1 ngày tiết lần 1 đồ dùng lý lớp 10 giỏi (có đáp án) 26 795 0
*
12 đề thi học kì 1 môn giờ đồng hồ Việt lớp 5 tất cả đáp án 35 2 13
*
Ôn thi đh 2017 90 câu trắc nghiệm chương 1 hình học lớp 10 (vectơ) tất cả đáp án 8 552 3
*
(2017) ĐỀ VÀ ĐÁP ÁN CÁC MÔN THI THỬ LẦN 2 NĂM 2017 – Trung trung khu Phổ Thông năng khiếu (Dạy – học tập Thêm) DAP AN TOAN CHUYEN 4 117 0
*
*
de kiem tra 1 tiet toan khoi 7 lan 2 68675 1 132 0
*
Đề khám nghiệm 1 tiết Hình học tập 11 chương 2 năm năm 2016 – 2017 trường trung học phổ thông Vĩnh Thạnh – đề xuất Thơ" onerror="this.src="https://media.store123doc.com/images/default/doc_normal.png""/> Đề soát sổ 1 máu Hình học tập 11 chương 2 năm năm nhâm thìn – 2017 trường thpt Vĩnh Thạnh – cần Thơ 5 324 3
*
HOT 12 đề khám nghiệm học kỳ 1 tiếng Việt lớp 5 gồm đáp án 35 351 0
*


Tài liệu các bạn tìm kiếm đã chuẩn bị sẵn sàng tải về


(13.32 KB - 9 trang) - download Đề soát sổ 1 ngày tiết tiếng Anh 10 lần hai năm 2019 - 2020 - Đề chất vấn tiếng Anh 10 mới tất cả đáp án
Tải phiên bản đầy đầy đủ ngay
×